Wyróżnienie w konkursie

Miło nam pochwalić się, że nasz film promocyjny pn.: „Razem z wiedzą” został nagrodzony w ramach konkursu Polskich Inicjatyw Poradniczych pod nazwą: "Zaprezentuj się-Przekonaj mnie!". Wszystkim zaangażowanym serdecznie dziękujemy za pomoc 😊

ZAPISY na spotkania dla seniorów

Chcesz wziąć udział w spotkaniu albo potrzebujesz więcej informacji:

zadzwoń do nas: + 48 605085714 albo napisz email: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Liczba miejsc 30 (dwa terminy spotkań).

POTRZEBUJESZ PORADY PRAWNEJ albo MEDIACJI?

Jeżeli nie stać Cię na zapłatę wynagrodzenia adwokata albo radcy prawnego, możesz skorzystać z bezpłatnych porad prawnych albo bezpłatnej mediacji w ramach: Hrubieszowskiego Centrum Poradnictwa i Mediacji SIW w Hrubieszowie/Brodzicy i Horodle.

Umów spotkanie pod numerami telefonu: + 48 605085714 oraz + 48 502782942.

Inicjatywa pod nazwą "Razem z wiedzą" realizowana w ramach projektu „Polskie Inicjatywy Poradnicze” dofinansowanego ze środków Rządowego Programu Wspierania Rozwoju Organizacji Poradniczych na lata 2023-2033. Operatorami Projektu są: „Fundacja Przestrzeń Lokalna, Fundacja Fundusz Lokalny SMK, Stowarzyszenie LGD „Partnerstwo dla Ziemi Niżańskiej”, Stowarzyszenie LGD „TRYGON- Rozwój i Innowacja”